Personvernerklæring

Ashes to Ashes, Dust to Dust,
Life is short so Party we must

Om Discodudes

Eigar av denne nettsida er: Discodudes
Epost: post@discodudes.no

Formålet med behandling av personopplysningene

I samband med kundeforhold må vi innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og annen nødvendig informasjon. Dette er opplysninger vi utelukkende bruker for å handtere ditt kundeforhold. Vi tar vare på opplysningene så lenge vi har ett kundeforhold. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

Utlevering av personopplysninger

Utlevering av personopplysninger vil ikkje skje, med mindre det føreligger lovbestemt opplysningsplikt ovanfor offentlege myndigheiter.

Hvem har tilgang til opplysningene

– Regnskapskontor/inkassoselskap
– Ansatte
– Selskap vi har databehandleravtale med som utfører oppdrag på våre vegne, som for eks. domeneshop.
– Andre som du har gitt samtykke til at vi deler informasjonen med

Hva brukes opplysningene til

For å sikre god service, korrekt håndtering av kundeforholdet og god oversikt for våre kunder, lagrer (Firmanavn) opplysninger om deg. Opplysningene benyttes for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, samt opprettholde den service du forventer.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

Nettsiden bruker følgende cookies:

Eksempel på informasjonskapsler fra Google Analytics:
_ga: Vert sletta automatisk etter 2 år. Vert brukt for å skilje brukarar frå einannan.
_gid: Vert sletta automatisk etter 24 timar. Vert brukt for å skilje brukarar frå einannan.
_gat: Vert sletta automatisk etter 1 minutt. Vert brukt for å fordele trafikk/spørringar. Når Google Analytics vert distribuert via Google Tag Manager, vert denne informasjonen kalla _dc_gtm_

– Les mer om Google sine retningslinjer for personvern
– Trykk her for å deaktivere innsamling av data via Google Analytics.
– Slik administrer du informasjonskapsler i nettleseren

Nyhetsbrev pr. e-post

Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester for å motta evt. nyhetsbrev. Ved registrering av e-postadressen din for å motta nyhetsbrev lagrer vi epostadresse, ip-adresse samt din aktivitet i nyhetsbrevene vi sender ut. Dersom du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan du når som helst melde deg av tjenesten. Du melder deg av ved å klikke på «Meld meg av» i bunnen av e-postene som sendes ut. Alternativt kan du gi beskjed til oss på post@frequency.no (husk å opplyse om e-postadressen du ønsker å ha fjernet)

Kontaktskjema

Dersom du benytter deg av en av våre kontaktskjemaer, vil skjemaet bli sendt som E-post til oss, og bli lagret på vår E-postserver. En kopi av E-posten kan også bli lagret i en databasen i tillegg, for å sikre at vi har mottatt din melding dersom E-posten ikke skulle komme frem. Denne databasen slettes med jevne mellomrom.

Kommentarer

Hvis det er åpnet for kommentarer på enkelte innlegg på nettstedet, og du legger inn en kommentar i kommentarfelt, så samler vi inn opplysninger i kommentarskjemaet, i tillegg til IP-adressen og opplysninger om nettleseren, for å hindre søppelkommentarer. Kommentaren blir synlig for alle som besøker den aktuelle siden fram til du eventuelt sletter den.

Innebygd innhold frå andre nettsteder

Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold (f.eks. videoer, bilde, artikler, deling i sosiale medier osv.) fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fungerer akkurat som om du hadde vært på det nettstedet det er hentet fra.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

Innsyn og sletting

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i opplysninger som er registrert. Man har krav på innsyn, se info under «Kontaktinformasjon» . Dersom registrerte opplysningar er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan ein kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på post@discodudes.no